Компанія Xiaomi запустила збір коштів на майданчику колективного фінансування на новий розумний продукт. Ним став матрац під назвою 8H Smart Mattress. Так, компанія може зробити розумним навіть матрац, який точно буде радувати своїх користувачів величезною кількістю цікавих функцій.

На етапі збору коштів двоспальний 8H Smart Mattress можна замовити по 654 долара.

8H Smart Mattress, xiaomi

Матрац пропонує цікаві функції. Права і ліва сторона можуть налаштовуватися за м'якістю/жорсткості незалежно один від одного. Матрац визначає позу і місце розташування користувача і підлаштовується під нього, дозволяючи влаштуватися з максимальним комфортом. Досить незвичайна система, але компанія не розповідає, як все це працює.

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Підтримується режим, сприяє сну, передбачено шість незалежних зон з повітряними подушками, система розумного контролю, автоматичний підігрів, підтримка фірмового голосового помічника XiaoAI. Відзначається, що підстроювання повітряних подушок може бути здійснена за 20 секунд. Особливо радує підігрів, але досі невідомо, яким чином він буде здійснюватися.

Керувати матрацом можна через додаток Mijia на смартфоні або голосом. У додатку користувач також зможе отримати звіт про свій режим сну.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що презентація ігор для Xbox X Series відбудеться вже 23 липня. Повідомляється, що покажуть ігри, які будуть доступні тільки на консолі, а також ті, які будуть доступні найближчим часом після виходу приставки.

Як повідомляв Знай.uа дизайн смартфона середнього рівня OnePlus Nord вже злили в мережу. Інсайдери стверджують, що новинка з'явиться вже в цьому місяці, а начинка буде просто відмінною, адже компанія завжди робила акцент на камеру.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Xiaomi випустила недорогу капсульну кавоварку. Новинка порадує любителів кави.