Чутки про випуск довгоочікуваного оновлення з темною темою для декількох популярних додатків Google ходять по мережі вже кілька тижнів, але сьогодні оновлення нарешті стало доступним для користувачів.

Темна тема тепер доступна для всіх, хто встановлює останню версію Google Docs, Sheets і Slides - всі три програми були оновлені. Якщо ви вже перебрали свій смартфон в нічний режим, додатки будуть змінювати інтерфейс автоматично.

Google Dark Mode, gizchina

Тим не менш, спосіб ручного перемикання теми також надається. Просто зайдіть в меню, потім натисніть “Налаштування” і там виберіть “Тема”, а потім просто змініть її.

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нічний режим корисний в умовах низької освітленості, коли яскравий білий колір серйозно напружує очі. Він також оптимізує споживання батареї для користувачів AMOLED-екрана. Можливість перемикати тему на ніч вже давно з'явилася в Android, але Google продовжує додавати в свої додатки до цих пір.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що презентація ігор для Xbox X Series відбудеться вже 23 липня. Повідомляється, що покажуть ігри, які будуть доступні тільки на консолі, а також ті, які будуть доступні найближчим часом після виходу приставки.

Як повідомляв Знай.uа дизайн смартфона середнього рівня OnePlus Nord вже злили в мережу. Інсайдери стверджують, що новинка з'явиться вже в цьому місяці, а начинка буде просто відмінною, адже компанія завжди робила акцент на камеру.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Xiaomi випустила недорогу капсульну кавоварку. Новинка порадує любителів кави.