TikTok став одним з найбільш популярних мобільних додатків. Додаток стало популярним серед молоді завдяки функціям, які він пропонував. Ідея TikTok проста: створювати короткі відеоролики з музичним фоном з багатою аудіо-бібліотеки. Ідея стала хітом, і додаток в даний час досягло більше 1 000 000 000 завантажень тільки в магазині Play. Це призвело до того, що Facebook створив додаток типу TikTok під назвою Lasso. Проте його можна назвати невдалим.

Facebook Lasso, facebook

Facebook Lasso також заохочував короткі відео з музичним фоном, і це була чиста копія TikTok. Але коли у вас вже є сильна конкуренція на ринку, шанси на успіх невеликі. Те ж саме сталося з Ласо, додаток з тріском провалилося. Більш того, цікавим фактом є те, що він ніколи не перейшов етап регіональних випробувань. За межами США він був обмежений лише певним числом країн Центральної і Південної Америки, включаючи Коломбо, Мексику, Аргентину, Чилі, Перу, Панама, Коста-Ріка, Сальвадор, Еквадор та Уругвай.

Facebook Lasso, facebook

Це не перший випадок, коли Марком Цукербергом було забраковано додаток. Вони також запустили копію Pinterest, яка також зазнала невдачі.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що презентація ігор для Xbox X Series відбудеться вже 23 липня. Повідомляється, що покажуть ігри, які будуть доступні тільки на консолі, а також ті, які будуть доступні найближчим часом після виходу приставки.

Як повідомляв Знай.uа дизайн смартфона середнього рівня OnePlus Nord вже злили в мережу. Інсайдери стверджують, що новинка з'явиться вже в цьому місяці, а начинка буде просто відмінною, адже компанія завжди робила акцент на камеру.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Xiaomi випустила недорогу капсульну кавоварку. Новинка порадує любителів кави.