Система Android зазвичай вразлива для численних атак кіберзлочинців по всьому світу. Саме тому Google (Android) і OEM-виробники зазвичай випускають оновлення безпеки для смартфонів. Нещодавно були випущені два оновлення для Android, і їх необхідно завантажити користувачам Android. За словами Google, оновлення піклуються про те, що компанія називає “критичною уразливістю безпеки”. Google оголосила про випуск цих оновлень в своєму новому бюлетені безпеки. Два патча безпеки для Android почали випускатися 2020-07-01 і 2020-07-05. Ці оновлення також усувають складні уразливості безпеки.

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

Згідно зі списком змін, одне з оновлення усуває вразливість у службах Android і Google. Однак інший обробляє відновлення компонентів Broadcom, MediaTek і Qualcomm. Google говорить, що це оновлення виправляє досить серйозні уразливості.

Одна з вразливостей дозволяє локальним шкідливим програмам обходити вимоги взаємодії з користувачем для отримання додаткових дозволів. Це означає, що користувачам не потрібно визначати дозволу на доступ, а шкідливі програми можуть отримати глибокий доступ до вашого телефону без згоди власника смартфонів.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що презентація ігор для Xbox X Series відбудеться вже 23 липня. Повідомляється, що покажуть ігри, які будуть доступні тільки на консолі, а також ті, які будуть доступні найближчим часом після виходу приставки.

Як повідомляв Знай.uа дизайн смартфона середнього рівня OnePlus Nord вже злили в мережу. Інсайдери стверджують, що новинка з'явиться вже в цьому місяці, а начинка буде просто відмінною, адже компанія завжди робила акцент на камеру.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Xiaomi випустила недорогу капсульну кавоварку. Новинка порадує любителів кави.