Дозвольте представити вам Кейсі Путчу, людини, який описує себе як автомобільного дизайнера, інженера, мецената, ремісника, художника і гонщика. Коротше кажучи, “сучасна людина епохи Відродження” - його слова, а не наші.

Людина завжди працює над складними проектами в Genius Garage, і останній, який впадає в очі, - це Omega Car, високоефективний, аеродинамічний та придатний для вторинної переробки концепт-кар, створений з нуля для досягнення більш 100 миль з витратою в 2,35 л/100 км.

Хоча це був не перший автомобіль, який був би таким економічним, Omega Car також призначений для швидкої їзди.

Крім того, що автомобіль Omega надзвичайно економічний і швидкий, він спроектований так, щоб його можна було виготовляти на стійкій основі з меншим впливом на навколишнє середовище з використанням експериментальних матеріалів. За словами Кейсі і його команди, сформованої з студентів, після того, як тестування буде закінчено, вони налаштують автомобіль на мінімальні викиди і підготують всі системи до налаштування і досягнення показників продуктивності.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що презентація ігор для Xbox X Series відбудеться вже 23 липня. Повідомляється, що покажуть ігри, які будуть доступні тільки на консолі, а також ті, які будуть доступні найближчим часом після виходу приставки.

Як повідомляв Знай.uа дизайн смартфона середнього рівня OnePlus Nord вже злили в мережу. Інсайдери стверджують, що новинка з'явиться вже в цьому місяці, а начинка буде просто відмінною, адже компанія завжди робила акцент на камеру.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Xiaomi випустила недорогу капсульну кавоварку. Новинка порадує любителів кави.