Немає ніяких сумнівів в тому, що двома самими продаваними електромобілями в сегменті кросоверів в майбутньому, швидше за все, будуть Tesla Model x, Y і інтригуючий Mustang Mach-E Ford, ціна якого нещодавно склала 43 895 доларів.

Обидві моделі за конкурентоспроможною ціною, і обидві мають подібні характеристики, що означає, що покупці, швидше за все, вирішать, яку з них вибрати, ґрунтуючись в основному на особистих перевагах (стиль, логотип, якість інтер'єру).

Тепер, хоча ми представили вам візуальне, фінансове порівняння і порівняння продуктивності, як тільки Mach-E у минулому році з'явився на дорогах, ми досі не бачили, щоб ці 2 автомобілі стояли поблизу один до одного.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ці зображення, опубліковані в Твіттері одним Саймоном Вонгом, показують Модель Y і Mach-E в перший раз під час зарядки.

Одразу ж видно, що знайомий дизайн Тесли робить модель Y менш традиційною і, можливо, більш футуристичною, ніж Mustang Mach-E, яка більш або менш схожий на звичайний кросовер - його зовнішній вигляд все ще дуже сучасний. Також слід зазначити, що ні один з цих двох варіантів не є стоковим.

Модель Y вище, ніж Mach-E, хоча всього на один дюйм. Що стосується ширини, то модель Y трохи ширше на 75,6 дюйма (1920 мм) порівняно з 74-дюймової (1880 мм) шириною Mustang Mach-E.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що презентація ігор для Xbox X Series відбудеться вже 23 липня. Повідомляється, що покажуть ігри, які будуть доступні тільки на консолі, а також ті, які будуть доступні найближчим часом після виходу приставки.

Як повідомляв Знай.yа дизайн смартфона середнього рівня OnePlus Nord вже злили в мережу. Інсайдери стверджують, що новинка з'явиться вже в цьому місяці, а начинка буде просто відмінною, адже компанія завжди робила акцент на камеру.

Також Знай.yа повідомляв, компанія Xiaomi випустила недорогу капсульну кавоварку. Новинка порадує любителів кави.