Seat Mii Electric 2020 року - це новітнє транспортний засіб, яке піддалося такому улюбленому в Європі “випробування лося”.

Тест показує, що відбувається, коли водії несподівано повертають, щоб уникнути зіткнення, а потім намагаються повернутися на ту ж смугу руху як можна швидше. Однак це виявилося надто складним завданням для міського електромобіля іспанської марки.

Тест SEAT Mii Electric 2019, скріншоти

Mii Electric, який укомплектований покришками 185/50R16 Continental EcoContact 5, не пройшов тест на швидкості 49,1 миль в годину (79 км/год). Зниження швидкості до 43,5 миль в годину (70 км/год) допомогло йому вдарити по конусам, але підвищення до 45,4 миль в годину (73 км/год) зробило автомобіль некерованим.

Тим не менше, враховуючи, що він був розроблений для міського використання, а не для круїзів по шосе або звивистій гірській дороги, це був задовільний результат. В свій захист Mii Electric пройшов тест на слалом, не в'їхавши при тмо в конуси.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Що стосується самого авто, ціни починаються від 19 800 фунтів стерлінгів (що відповідає 24 735 доларів США) у Великобританії, 20 129,41 євро (22 744 доларів США) у Німеччині 17 800 євро (20 112 доларів США) в Іспанії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що презентація ігор для Xbox X Series відбудеться вже 23 липня. Повідомляється, що покажуть ігри, які будуть доступні тільки на консолі, а також ті, які будуть доступні найближчим часом після виходу приставки.

Як повідомляв Знай.uа дизайн смартфона середнього рівня OnePlus Nord вже злили в мережу. Інсайдери стверджують, що новинка з'явиться вже в цьому місяці, а начинка буде просто відмінною, адже компанія завжди робила акцент на камеру.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Xiaomi випустила недорогу капсульну кавоварку. Новинка порадує любителів кави.