Компанія Sega представила ще більш неймовірний продукт: ігрова консоль з Astro City Mini.

Для тих, хто не знайомий з оригінальним аркадним автоматом Astro City, це була платформа не як така, а спеціальний сидячий аркадний шафа, в якому оператори могли придбати і встановити одну з величезної кількості ігрових плат всередині. Sega розробила цілий ряд “міських” автоматів, а Astro City в 1993 році виявився найбільш всюдисущим і знаковим. Вони все ще дуже поширені в японських ігрових центрах.

Astro City Mini, Sega

Таким чином, Astro City Mini поставляється з передвстановленою аркадою Sega. Всього їх буде 36, і ось вже підтверджені назви ігор:

Astro City Mini виглядає як зменшений аркадний корпус, схожий на Neo Geo Mini. Однак, на відміну від цієї системи, Sega каже, що ручка використовує належні мікроперемикачі, тому її використання повинно бути набагато більш приємним. На задній панелі є вихід HDMI, а також два порти USB-A, порт Micro USB і роз'єм для навушників. На жаль, немає ні слова про те, чи буде у неї вбудована батарея.

Astro City Mini вийде в Японії в кінці року і буде коштувати 12 800 ієн (близько 120 доларів).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що презентація ігор для Xbox X Series відбудеться вже 23 липня. Повідомляється, що покажуть ігри, які будуть доступні тільки на консолі, а також ті, які будуть доступні найближчим часом після виходу приставки.

Як повідомляв Знай.uа дизайн смартфона середнього рівня OnePlus Nord вже злили в мережу. Інсайдери стверджують, що новинка з'явиться вже в цьому місяці, а начинка буде просто відмінною, адже компанія завжди робила акцент на камеру.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Xiaomi випустила недорогу капсульну кавоварку. Новинка порадує любителів кави.