Mi Band 5 знову зумів наробити шуму вже після своєї презентації і також став самим довгоочікуваним розумним браслетом 2020 року. Нагадаємо, що новинка не з'явилася в продажу офіційно на території України, у кожного бажаючого є можливість купити новинку прямо зараз.

Xiaomi Mi Band 5, gizchina
Xiaomi Mi Band 5, gizchina

Мова йде про появу різноманітних оголошень на сайті OLX. Там ви зможете знайти Mi Band 5 в наявності у продавців України від 1100 гривень, деякі при цьому пропонують ще в подарунок і захисне скло.

Дивно, але неофіційна продаж браслета стартувала раніше, ніж офіційна. Причина незвичайного явища дуже проста - в Китаї продаж стартувала значно раніше, так що всі охочі могли замовити новинку в китайському магазині, а після просто перепродати на території України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що влада США хочуть заборонити TikTok на території штатів. Причин кілька. Приміром, соцмережа не раз ловили на стеженні за користувачами, що суперечить інтересам безпеки США.

Як повідомляв Знай.uа голова Panasonic заявив, що Ілон Маск “божевільний геній”. Зазначимо, що Panasonic і Tesla співпрацюють один з одним, гл останнім часом між у спільній роботі з'явилися деякі проблеми.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google відновила роботу Android. Повідомляється, що ОС для мільйонів смартфонів мала декілька вразливостей, які дозволяли хакерам зламати будь-який смартфон.