Велика ціна за знахідку критичних вразливостей зростає, оскільки Sony оголосила про свою власну програму винагород для PlayStation 4 (PS4) і PlayStation Network. Sony дасть хакеру 50 000 доларів, якщо йому вдасться виявити критичну вразливість, яка раніше не була виявлена.

Sony PlayStation 5, Sony
Sony PlayStation 5, Sony

“Ми запрошуємо співтовариство дослідників в області безпеки, геймерів і всіх, хто хоче перевірити безпеку PlayStation 4 і PlayStation Network”, - йдеться в заяві Sony після декількох тижнів подання Sony PS5.

“На сьогоднішній день ми запускаємо нашу програму винагород за помилки в приватному порядку з деякими дослідниками”, - повідомили в Sony.

Оголошення було зроблено після того, як Sony стала партнером з платформою безпеки HackerOne, платформою для координації вразливостей і усунення помилок, яка пов'язує підприємства з тестерами на проникнення і дослідниками кібербезпеки.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Sony контроллер, gettyimages
Sony контроллер, gettyimages

У програмі є два види винагород. 50 000 доларів сша будуть присуджені за виявлення критичної уразливості, а 3 000 доларів - за виявлення уразливості в мережі PlayStation Network.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що влада США хочуть заборонити TikTok на території штатів. Причин кілька. Приміром, соцмережа не раз ловили на стеженні за користувачами, що суперечить інтересам безпеки США.

Як повідомляв Знай.uа голова Panasonic заявив, що Ілон Маск “божевільний геній”. Зазначимо, що Panasonic і Tesla співпрацюють один з одним, гл останнім часом між у спільній роботі з'явилися деякі проблеми.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google відновила роботу Android. Повідомляється, що ОС для мільйонів смартфонів мала декілька вразливостей, які дозволяли хакерам зламати будь-який смартфон.