Карти Google, безсумнівно, є одним з найбільш популярних програм в портфоліо Google, і компанія часто випускає оновлення, щоб зробити сервіс ще краще. З дня свого 15-річчя на початку цього року, в лютому, додаток отримало масу нових функцій, таких як навігація Live View AR, вбудоване меню сканування, новий користувальницький інтерфейс для обміну даними в реальному часі, інтеграція з YouTube Music і багато іншого. Тепер, згідно з недавнім звітом від Droid-Life, Google почав тестувати нову функцію, яка буде відображати світлофори в Картах Google Android.

Google Maps, gizchina

У доповіді наводяться скріншоти, зроблені читачем, що живуть в Уест-Де-Мойн, штат Айова, на яких показані світлофори в декількох перехрестях по всьому місту. Світлофори видно як при використанні традиційного виду картки, так і при навігації, однак вони видаються трохи більше і помітніше при навігації. Ця функція допоможе спланувати свій маршрут, істотно економлячи час

На даний момент ця функція обмежена лише відображенням світлофора на карті, і Google не включив ніяких додаткових функцій для користувачів. Однак це може змінитися до того моменту, коли функція буде випущена для більшого числа користувачів. В даний час ця функція знаходиться на ранній стадії розробки, оскільки вона доступна тільки для невеликого числа користувачів в певних регіонах у версії 10.44.3 програми. Варто також відзначити, що Apple Maps має аналогічну функцію з минулого року, яка пропонує додаткові функції, такі як використання Siri для сповіщення користувачів про наближення до світлофора.

Google Maps, gizchina

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що влада США хочуть заборонити TikTok на території штатів. Причин кілька. Приміром, соцмережа не раз ловили на стеженні за користувачами, що суперечить інтересам безпеки США.

Як повідомляв Знай.uа голова Panasonic заявив, що Ілон Маск “божевільний геній”. Зазначимо, що Panasonic і Tesla співпрацюють один з одним, гл останнім часом між у спільній роботі з'явилися деякі проблеми.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google відновила роботу Android. Повідомляється, що ОС для мільйонів смартфонів мала декілька вразливостей, які дозволяли хакерам зламати будь-який смартфон.