На початку липня 2020 року додаток TikTok було заборонено в Індії після смертельного зіткнення між індійськими й китайськими військами. Instagram швидко скористався цією можливістю, оскільки всього через кілька днів після цього оголошення соціальна мережа Facebook вирішила почати впровадження Reels в країні. Нагадуємо, що ця функція в Instagram покликана конкурувати з TikTok.

Reels, instagram

Ця нова функція, вперше запущена в Бразилії в листопаді 2019 року, представляє для соціальної мережі Марка Цукерберга засіб впоратися з приголомшуючим успіхом TikTok, який нещодавно пройшов позначку в 2 мільярди завантажень на пристрої Android.

Дійсно, Reels пропонує користувачам Instagram можливість створювати короткі відеоролики, прямо як у TikTok. Завдяки спрощеним інструментам передплатники соціальної мережі, що належить Facebook, мають можливість зробити свої творіння більш живими і креативними. І все це з музичним супроводом. Для Facebook, батьківської компанії Instagram, ця функціональність тим більш важлива, так як Facebook закрила днями провальний “клон” Lasso, який був точною копією TikTok.

Reels, instagram

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що влада США хочуть заборонити TikTok на території штатів. Причин кілька. Приміром, соцмережа не раз ловили на стеженні за користувачами, що суперечить інтересам безпеки США.

Як повідомляв Знай.uа голова Panasonic заявив, що Ілон Маск “божевільний геній”. Зазначимо, що Panasonic і Tesla співпрацюють один з одним, де останнім часом між у спільній роботі з'явилися деякі проблеми.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google відновила роботу Android. Повідомляється, що ОС для мільйонів смартфонів мала декілька вразливостей, які дозволяли хакерам зламати будь-який смартфон.