Поки що Android 11 доступний користувачам і розробникам тільки в бета-версії, але до виходу остаточної версії цієї ОС залишилося небагато часу. Судячи з відео, розміщеного на каналі YouTube для розробників Google, стабільна версія Android вийде 11 8 вересня.

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

В минулому році, у перший вівторок вересня 2019 року, був випущений Android 10. Так що Google не змінює своїх традицій. Слід зазначити, що випуск остаточної версії Android 11 на початку вересня не еквівалентний її появи на смартфонах. Тільки Google Pixel отримає ОС в той же день, а інші виробники випустять відповідні оновлення через місяць або два. І це не для всіх моделей. Грубо кажучи, очікувати появи нової ОС на смартфонах стоїть вже під кінець осені.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що влада США хочуть заборонити TikTok на території штатів. Причин кілька. Приміром, соцмережа не раз ловили на стеженні за користувачами, що суперечить інтересам безпеки США.

Як повідомляв Знай.uа голова Panasonic заявив, що Ілон Маск “божевільний геній”. Зазначимо, що Panasonic і Tesla співпрацюють один з одним, де останнім часом між у спільній роботі з'явилися деякі проблеми.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google відновила роботу Android. Повідомляється, що ОС для мільйонів смартфонів мала декілька вразливостей, які дозволяли хакерам зламати будь-який смартфон.