Згідно з деякими поінформованим джерелам, Федеральна торгова комісія США (FTC) і Міністерство юстиції США почали спільне розслідування популярного додатка TikTok. Схоже, що програмі не вдалося реалізувати угоду 2019 року про конфіденційність дітей.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Співробітник Массачусетській організації з науково-технічної політики та інше джерело повідомили, що вони провели телефонні конференції з представниками FTC і Міністерства юстиції. Вони обговорили твердження про те, що TikTok не виконав угоду, оголошене в лютому 2019 року.

У травні цього року Центр цифрової демократії, Некомерційне рух за дитинство і інші організації звернулися до FTC з проханням розслідувати їх твердження про те, що TikTok не вдалося видалити відео та особисту інформацію користувачів 13 років і молодше у відповідності з угодою.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Представник TikTok заявив, що компанія дуже серйозно ставиться до безпеки “всіх користувачів”. У Сполучених Штатах, TikTok ‘надає обмежений досвід застосування для користувачів 13 років і молодше. Крім того, вводяться додаткові заходи безпеки і захисту конфіденційності, розроблені спеціально для молодих користувачів”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що влада США хочуть заборонити TikTok на території штатів. Причин кілька. Приміром, соцмережа не раз ловили на стеженні за користувачами, що суперечить інтересам безпеки США.

Як повідомляв Знай.uа голова Panasonic заявив, що Ілон Маск “божевільний геній”. Зазначимо, що Panasonic і Tesla співпрацюють один з одним, де останнім часом між у спільній роботі з'явилися деякі проблеми.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google відновила роботу Android. Повідомляється, що ОС для мільйонів смартфонів мала декілька вразливостей, які дозволяли хакерам зламати будь-який смартфон.