У мережі з'явилися фото, що демонструють довгоочікувану серію 2021 Mercedes-AMG GT-R Black.

Mercedes-AMG вже кілька місяців гарячково тестує флагманський варіант AMG GT на Нюрбургринзі. Це найбільш орієнтована на трек версія автомобіля і духовний наступник жорстокої серії Mercedes-Benz SLS AMG Black. Дизайн дикий, якщо не сказати більше.

У передній частині знаходиться збільшена решітка Panamericana разом з подовженим сплітером з вуглецевого волокна. Цікаво, що на передньому торці відсутні додаткові повітрозабірники менших моделей AMG GT. В інших місцях ми бачимо, що AMG GT-R Black Series має зроблені на замовлення капот з вентиляційними отворами і жалюзі на арках передніх коліс.

Вчора з'явилися повідомлення про те, що 4,0-літровий двигун V8 AMG GT-R Black Series з подвійним турбонаддувом був модернізований до не менше 710 л. с. і 627 Нм (850 Нм) крутного моменту. Це значно більше, ніж 577 л. с. і 516 фунт-футів (700 Нм) GT-R Pro, і, як стверджується, цього було достатньо, щоб відправити машину навколо Нюрбургринга за 6 хвилин і 58 секунд, або приблизно на 6,6 секунди швидше, ніж GT-R За. Відзначимо, що новинка всього лише на 13 секунд відстає від Aventador SVJ, який тримає рекорд кола серійного автомобіля на 6: 44,97 хвилин.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що влада США хочуть заборонити TikTok на території штатів. Причин кілька. Приміром, соцмережа не раз ловили на стеженні за користувачами, що суперечить інтересам безпеки США.

Як повідомляв Знай.uа голова Panasonic заявив, що Ілон Маск “божевільний геній”. Зазначимо, що Panasonic і Tesla співпрацюють один з одним, де останнім часом між у спільній роботі з'явилися деякі проблеми.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google відновила роботу Android. Повідомляється, що ОС для мільйонів смартфонів мала декілька вразливостей, які дозволяли хакерам зламати будь-який смартфон.