WhatsApp опублікував список нових функцій, які з'являться на iPhone, Android і WhatsApp Web.

WhatsApp показав нові функції в блозі. Не все, що було докладно описано в оголошенні, було дивно - деякі з цих функцій, таких як анімовані наклейки, були помічені в бета-версіях програми чату під час розробки. Цікаво, що в останні тижні бета-версії несподівано були зняті анімовані стікери, що змусило багатьох припустити, що ідея була відкинута.

На щастя, це не так.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У той час як WhatsApp може похвалитися можливістю відправляти стікери - великі ілюстрації, які пропонують більше деталей, ніж стандартні смайли, доступні у всіх операційних системах смартфонів - з 2018 року.

Однак за 18 місяців з моменту запуску конкуруючі програми для обміну повідомленнями, у тому числі iMessage і Telegram, розширили цю ідею, пропонуючи анімовані версії. WhatsApp тепер йде по стопах цих популярних конкуруючих додатків, включаючи власні GIF-подібні стікери.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Ці виразні анімації можна надсилати окремо або в парі поруч один з одним двома партіями - точно так само, як статичні стікери, доступні в даний час в додатку чату, що належить Facebook.

Що стосується настільної веб-версії, вона отримає повноцінний темний режим.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що інсайдер назвав ціни на iPhone 12 без навушників і адаптера в комплекті. Що дивно, смартфон не подешевшає, якщо порівнювати з попередниками. Втім, за рахунок навушників і адаптера компанія змогла здешевити виробництво.

Як повідомляв Знай.uа сервіс Карти Google навчили показувати світлофори. Досить зручна функцій, особливо, якщо врахувати, що в мегаполісах постійні пробки, і деякі маршрути можуть істотно заощадити час.

Також Знай.uа повідомляв, що Ілон Маск пообіцяв повністю автономну Tesla. Повідомляється, що технологія отримає рівень водіння 5, що означає, що автопілот може самостійно керувати авто, і навіть допомогу людини не потрібна.