Хакери зробили черговий джейлбрейк для нової прошивки PlayStation 4. Схоже, користувачі тепер знову можуть встановлювати піратські ігри абсолютно безкоштовно.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Кілька годин тому популярний розробник @ theflow0 оголосив у Твіттері про існування експлойта ядра для PlayStation 4. Він також виявив уразливість для версії прошивки 6.02 кілька місяців тому, але ця нова версія виглядає набагато більш конкретною і існує в системах, що працюють під управлінням ОС прошивки 7.02 або старше. Згідно @theflow0, експлойт ядра працює в парі з експлойтів WebKit, який існує на прошивці 6.72 або більш ранньої версії.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

В даний час ті, хто зацікавлений у встановленні джейлбрейка, повинні будуть переконатися, що на їх системах не встановлено програмне забезпечення, більш нове, ніж версія 6.72 - принаймні до тих пір, поки не буде виявлений новий експлойт WebKit.

Це дозволяє без проблем встановлювати будь-які ігри на консоль і грати в них, але для цього доведеться зламати свою консоль заради обходу системи захисту від самої Sony, так що робиться це на свій страх і ризик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що інсайдер назвав ціни на iPhone 12 без навушників і адаптера в комплекті. Що дивно, смартфон не подешевшає, якщо порівнювати з попередниками. Втім, за рахунок навушників і адаптера компанія змогла здешевити виробництво.

Як повідомляв Знай.uа сервіс Карти Google навчили показувати світлофори. Досить зручна функцій, особливо, якщо врахувати, що в мегаполісах постійні пробки, і деякі маршрути можуть істотно заощадити час.

Також Знай.uа повідомляв, що Ілон Маск пообіцяв повністю автономну Tesla. Повідомляється, що технологія отримає рівень водіння 5, що означає, що автопілот може самостійно керувати авто, і навіть допомогу людини не потрібна.