Незважаючи на те, що багато хто з нас чекають виходу нової версії Pixel 4a, перші рендери Pixel 5 з'явилися в мережі. Рендери, які цілком могли б бути раннім прототипом телефону, розкривають деякі цікаві деталі про новинку і дають уявлення про те, як гаджет може виглядати при запуску.

Google Pixel 4
Google Pixel 4

На знімках зображений телефон, оснащений модулем камери з двома об'єктивами ззаду, а також встановлено сканер відбитків пальців, встановлений ззаду.

З точки зору дизайну, Pixel 5 дуже схожий на Google Pixel 4 з налаштуванням подвійної камери, в той час як Pixel 5 спереду оснащений фронтальною камерою, яку вміло приховали в отворі в екрані. CAD рендеринг також показує, що Pixel 5 буде мати розміри 144,6x70,4x8 мм. Це зробить його трохи менше, ніж Pixel 4 за розміром.

Google Pixel 5, gizchina

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Цікаво, що це не перший раз, коли ми читаємо про Pixel 5. Раніше були натяки на те, що Pixel 5 може фактично мати чіпсет середнього рівня замість флагманського. Втім, це зробив заради зниження цін.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що інсайдер назвав ціни на iPhone 12 без навушників і адаптера в комплекті. Що дивно, смартфон не подешевшає, якщо порівнювати з попередниками. Втім, за рахунок навушників і адаптера компанія змогла здешевити виробництво.

Як повідомляв Знай.uа сервіс Карти Google навчили показувати світлофори. Досить зручна функцій, особливо, якщо врахувати, що в мегаполісах постійні пробки, і деякі маршрути можуть істотно заощадити час.

Також Знай.uа повідомляв, що Ілон Маск пообіцяв повністю автономну Tesla. Повідомляється, що технологія отримає рівень водіння 5, що означає, що автопілот може самостійно керувати авто, і навіть допомогу людини не потрібна.