Відомий авто-блогер отримав у свої руки два найшвидших позашляховика на планеті Земля: джип Grand Cherokee Trackhawk і Lamborghini Urus.

Гонка між внедоржниками, скріншоти

Для початку поговоримо про Grand Cherokee. Це абсолютний звір з 6,2-літровим V8 Dodge з наддувом під капотом, який викачує 707 л. с. (717 л. с./527 кВт) і крутний момент 645 фунт-фут (875 Нм).

Люксовий Lamborghini Urus приблизно на 134 000 доларів дорожче, ніж американський позашляховик. Він оснащений 4,0-літровим V8 з двома турбонагнітачами потужністю 641 л. с. (650 л. с. / 478 кВт) і крутний моментом 627 Нм (850 Нм).

Судячи з усього, це буде жорстока битва, результат якої, ймовірно, буде залежати від навичок двох гонщиків.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що інсайдер назвав ціни на iPhone 12 без навушників і адаптера в комплекті. Що дивно, смартфон не подешевшає, якщо порівнювати з попередниками. Втім, за рахунок навушників і адаптера компанія змогла здешевити виробництво.

Як повідомляв Знай.uа сервіс Карти Google навчили показувати світлофори. Досить зручна функцій, особливо, якщо врахувати, що в мегаполісах постійні пробки, і деякі маршрути можуть істотно заощадити час.

Також Знай.uа повідомляв, що Ілон Маск пообіцяв повністю автономну Tesla. Повідомляється, що технологія отримає рівень водіння 5, що означає, що автопілот може самостійно керувати авто, і навіть допомогу людини не потрібна.