Якщо ви шукаєте дешевий Ferrari і не заперечуєте проти невеликого збитку від води, ви можете відправитися в Лондон.

Раніше на цьому тижні, водопровідна магістраль була зламана і затопила дорогу A406 приблизно на 0,5 фута (0,5 метра) води.

Хоча це звучить не так багато, багато машини застрягли, включаючи червоний Ferrari FF. Не дивно, що це привернуло велику увагу, і багато людей завантажували фотографії і відео в Twitter.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Хоча FF був найдорожчим автомобілем, що потрапили в пастку під час повені,від води постраждала не тільки вона. Серед інших жертв був BMW 7-ї серії і, схоже, Mercedes C-Class.

Бі-бі-сі повідомляє, що лондонський пожежна команда направила на місце події чотири пожежні машини і приблизно 25 пожежних.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що інсайдер назвав ціни на iPhone 12 без навушників і адаптера в комплекті. Що дивно, смартфон не подешевшає, якщо порівнювати з попередниками. Втім, за рахунок навушників і адаптера компанія змогла здешевити виробництво.

Як повідомляв Знай.uа сервіс Карти Google навчили показувати світлофори. Досить зручна функцій, особливо, якщо врахувати, що в мегаполісах постійні пробки, і деякі маршрути можуть істотно заощадити час.

Також Знай.uа повідомляв, що Ілон Маск пообіцяв повністю автономну Tesla. Повідомляється, що технологія отримає рівень водіння 5, що означає, що автопілот може самостійно керувати авто, і навіть допомогу людини не потрібна.