Двоє чоловіків були арештовані поліцією у Флориді після спроби сховатися під час погоні на авто.

Влада округу Маріон помітили, що в неділю, 5 липня, Hyundai Elantra пересувався по дорогах загального призначення, але в базі даних він був у списку викрадених авто. Заступник Саманта Хорн, а також офіцер поліції Belleview швидко спробували зупинити рух авто, але водій Hyundai відмовився зупинитися, і поліція почала переслідування.

Гонитва за злодіями авто, carscoops

Водій продовжував рухатися на високих швидкостях, коли приблизно через 50 секунд після удару шипами передні ліві колеса автомобіля вибухнули і водій втратив контроль.

Навіть це не зупинило водія, так як він продовжував їхати і намагався розігнатися до перехрестя, але в результаті зіткнувся з іншим транспортним засобом.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Влада заарештувала водія Harley Moore і пасажира Harrison Blodnick на місці події.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що інсайдер назвав ціни на iPhone 12 без навушників і адаптера в комплекті. Що дивно, смартфон не подешевшає, якщо порівнювати з попередниками. Втім, за рахунок навушників і адаптера компанія змогла здешевити виробництво.

Як повідомляв Знай.uа сервіс Карти Google навчили показувати світлофори. Досить зручна функцій, особливо, якщо врахувати, що в мегаполісах постійні пробки, і деякі маршрути можуть істотно заощадити час.

Також Знай.uа повідомляв, що Ілон Маск пообіцяв повністю автономну Tesla. Повідомляється, що технологія отримає рівень водіння 5, що означає, що автопілот може самостійно керувати авто, і навіть допомогу людини не потрібна.