C вересня 2019 року вантажне судно лежить на боці поблизу порту Брунсвік (Джорджия, США). Всередині – понад 4000 автомобілів Kia і Hyundai. Корабель підлягає утилізації разом з машинами, так як план з порятунку транспортних засобів може бути потенційно небезпечним.

У свій час судно зазнало аварії всього через 23 хвилини після початку шляху. З невідомих причин корабель перекинувся на бік. Ймовірно, деталі події скоро стануть відомі, а поки нам залишається тільки гадати про причини. Можливо, справа в перевазі, або ж в інженерних помилки при проектуванні судна.

Більше 4000 тисяч автомобілів Hyundai і Kia знищать разом з вантажним судном. Транспортні засоби не підлягають відновленню – багато з них напевно сильно пошкоджені, а деякі ще й провели під водою без малого один рік.

Cargo Ship, U. S. COAST GUARD

До того ж, баки судна набиті паливом, і завдання рятувальників - не допустити протікання палива у воду. Спасиб автомобілі - завдання другорядна.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що інсайдер назвав ціни на iPhone 12 без навушників і адаптера в комплекті. Що дивно, смартфон не подешевшає, якщо порівнювати з попередниками. Втім, за рахунок навушників і адаптера компанія змогла здешевити виробництво.

Як повідомляв Знай.uа сервіс Карти Google навчили показувати світлофори. Досить зручна функцій, особливо, якщо врахувати, що в мегаполісах постійні пробки, і деякі маршрути можуть істотно заощадити час.

Також Знай.uа повідомляв, що Ілон Маск пообіцяв повністю автономну Tesla. Повідомляється, що технологія отримає рівень водіння 5, що означає, що автопілот може самостійно керувати авто, і навіть допомогу людини не потрібна.