Qualcomm Snapdragon 865 Plus вже з'явився на тестах продуктивності. Чіпсет з'явився в смартфоні Lenovo Legion, який, як повідомляється, буде представлений 22 липня.

Snapdragon 865 Plus, gizchina

У новій витоку Geekbench Snapdragon 865 Plus працює в Lenovo Legion. Цей ігровий смартфон також має 16 ГБ оперативної пам'яті LPDDR5 і працює під управлінням оновлення Android 10. Geekbench також показує, що Snapdragon 865 Plus працює на восьми ядрах, оскільки це більш швидкий варіант Snapdragon 865 зі збільшеною тактовою частотою процесора і графічного процесора.

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

Оцінка одноядерності показує, що чіпсет набрав 4556 балів, в той час як результати по багатоядерності показують 13 438 балів. Це респектабельні результати, але майте на увазі, що Geekbench працює тільки протягом короткого періоду часу, і цього недостатньо для навантаження на процесор і графічний процесор Snapdragon 865 Plus. Нагадаємо, що тільки ядро Prime Kryo 585 працює на тактовій частоті 3,10 ГГц, що трохи більше, ніж частота 2,84 ГГц, що працює в Snapdragon 865 Plus.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Повідомляється, що смартфони з новим чіпсетом з'являться на прилавках вже до кінця 2020 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що інсайдер назвав ціни на iPhone 12 без навушників і адаптера в комплекті. Що дивно, смартфон не подешевшає, якщо порівнювати з попередниками. Втім, за рахунок навушників і адаптера компанія змогла здешевити виробництво.

Як повідомляв Знай.uа сервіс Карти Google навчили показувати світлофори. Досить зручна функцій, особливо, якщо врахувати, що в мегаполісах постійні пробки, і деякі маршрути можуть істотно заощадити час.

Також Знай.uа повідомляв, що Ілон Маск пообіцяв повністю автономну Tesla. Повідомляється, що технологія отримає рівень водіння 5, що означає, що автопілот може самостійно керувати авто, і навіть допомогу людини не потрібна.