Незабаром на смартфонах з'явиться Android 11, і, оскільки розробники продовжують працювати з програмним забезпеченням, щоб гарантувати, що всі їхні програми готові до запуску, інженерна команда Android провела AMA на Reddit, щоб відповісти на будь-які питання, включаючи технічні питання про оновлення платформи.

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

Команда не розкрила ніякої нової інформації про Android 11, про яку ми вже не знали, але вона дійсно дала деяке уявлення про функції, над якими працюють в майбутніх версіях Android. Тепер завдяки відповідям ми можемо дізнатися, чого очікувати від Android 12 в наступному році.

Скролінг скріншотів

Давайте почнемо з нових функцій - оновлення функції скролінгу скріншотів в Android. Це те, на що натякнули в ранніх збірках Android 11 Beta, але Google швидко збентежив будь-яку надію на те, що у нас буде фінальна збірка. За словами Google, “ми все ще працюємо над цим, але це не допомогло Android 11”.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

смартфон у руках, фото Pxhere
смартфон у руках, фото Pxhere

Поліпшені хмарні резервні копії

Хмарна система резервного копіювання Google для Android в порядку, але безумовно є місце для вдосконалення. На щастя, Google говорить, що справи в цьому напрямку знаходяться в розробці.

Більше обмежень на фонове видалення програми

В останні кілька років багато говорилося про компанії, які впроваджують свої власні системи для агресивного знищення фонових додатків в Android в ім'я збільшення часу автономної роботи. Тепер же Android буде боротися з додатками, які будуть “ховатися” у фоновому режимі, що призводить до швидкої розрядки гаджета.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що власники iPhone масово скаржаться на розряд смартфонів. Користувачі мережі стверджують, що їх смартфони почали розряджатися з рекордною швидкістю, і схоже, експерти знайшли причину збою в роботі.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Facebook і WhatsApp зможуть спілкуватися один з одним. Повідомляється, що Марк Цукерберг вже давно хотів зробити кросплатформеність додатків що дозволить користувачам одного додатка спілкуватися з користувачами іншого.

Також Знай.uа повідомляв, що ціни і характеристики бюджетного смартфона OnePlus Nord з'явилися в мережі. Повідомляється, що новинка буде коштувати в районі 500 євро, а акцент в смартфоні зроблять саме на камеру.