Apple повідомила, що закриття веб-камери на ноутбуках MacBook може призвести до випадкового пошкодження дисплея. Компанія випустила попередження через новий документ підтримки на офіційному веб-сайті, і, незважаючи на те, що кришки для камер розглядаються споживачами як спосіб зберегти свою конфіденційність, Apple рекомендує використовувати індикатор камери краще і безпечніше.

Ноутбук, скріншот: YouTube
Ноутбук, скріншот: YouTube

Споживачі, стурбовані своєю конфіденційністю, схильні довіряти Apple, оскільки вона наполегливо розробляє надійний рівень безпеки, але жодне програмне забезпечення не є повністю безпомилковим. Зломи веб-камер - звичайне явище, що змушує мільйони користувачів просто блокувати зображення передньої камери ноутбука за допомогою шматка стрічки. Власники Apple MacBook також можуть вибрати більш стильний підхід з індивідуальною кришкою камери, хоча в даний час компанія пропонує прямий відмова від використання цих аксесуарів для захисту конфіденційності.

Втім. вирішувати, чи потрібно закривати камеру залишається за користувачем.

Ноутбук, фото: Pixabay
Ноутбук, фото: Pixabay

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що власники iPhone масово скаржаться на розряд смартфонів. Користувачі мережі стверджують, що їх смартфони почали розряджатися з рекордною швидкістю, і схоже, експерти знайшли причину збою в роботі.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Facebook і WhatsApp зможуть спілкуватися один з одним. Повідомляється, що Марк Цукерберг вже давно хотів зробити кросплатформеність додатків що дозволить користувачам одного додатка спілкуватися з користувачами іншого.

Також Знай.uа повідомляв, що ціни і характеристики бюджетного смартфона OnePlus Nord з'явилися в мережі. Повідомляється, що новинка буде коштувати в районі 500 євро, а акцент в смартфоні зроблять саме на камеру.