Розумні годинники - це фантастичні інструменти, але обмежені за розміром, що обмежує термін служби батареї. Термін служби батареї не у багатьох повнофункціональних годинників вимірюється місяцями, а не днями або тижнями, але Garmin сподівається, що сонячна технологія змінить ситуацію. Компанія випускає три версії нових годинників з вбудованими сонячними батареями в надії значно збільшити час, який вони залишаються на вашому зап'ясті, а не підключені до зарядного пристрою.

Garmin Fenix 6, garmin

По-перше, це Fenix 6S і 6S Pro, обидва з яких мають Solar, додану до їхнього імені, та лінзи з сонячного скла над циферблатами. Для звичайного 6S ви отримуєте такий же час автономної роботи (дев'ять днів) в приміщенні, але ви можете отримати ще півтора дня з нього “при достатній сонячної експозиції”. У той же час 6 Pro Solar може продовжити 14-денну роботу батареї Pro на додаткові два дні, якщо ви зависає на сонці.

Всі нові годинники доступні вже зараз: базова модель Instinct Solar обійдеться вам у 400 доларів, найдешевша модель Solar Fenix 6S - 850 доларів, а Tactix - 1100 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що власники iPhone масово скаржаться на розряд смартфонів. Користувачі мережі стверджують, що їх смартфони почали розряджатися з рекордною швидкістю, і схоже, експерти знайшли причину збою в роботі.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Facebook і WhatsApp зможуть спілкуватися один з одним. Повідомляється, що Марк Цукерберг вже давно хотів зробити кросплатформеність додатків що дозволить користувачам одного додатка спілкуватися з користувачами іншого.

Також Знай.uа повідомляв, що ціни і характеристики бюджетного смартфона OnePlus Nord з'явилися в мережі. Повідомляється, що новинка буде коштувати в районі 500 євро, а акцент в смартфоні зроблять саме на камеру.