Влада Великобританії повідомляють, що три роки - це занадто мало, щоб видалити Huawei зі своєї мережі 5G. За словами операторів, клієнти зіткнуться з порушенням роботи мобільної мережі, якщо на заміну продукції Huawei піде 3 роки. Оператори дали зрозуміти британським депутатам, що їм потрібно як мінімум п'ять років. Насправді, сім років переважніше. Британський уряд скоро оголосить про обмеження на використання обладнання Huawei. Тим не менш, китайський виробник закликає уряд Великобританії відстрочити заміну компонентів.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Джеремі Томпсон, віце-президент Huawei у Великобританії, сказав: “Палаючого моста немає”. Це натяк на те, що Великобританія не буде переривати співпрацю з Китаєм. Не повинно бути поспіху з прийняттям рішень. Слухання в Комітеті з науки і техніки - це останній шанс для британських телекомунікаційних компаній звернутися до уряду, перш ніж він прийме рішення.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що власники iPhone масово скаржаться на розряд смартфонів. Користувачі мережі стверджують, що їх смартфони почали розряджатися з рекордною швидкістю, і схоже, експерти знайшли причину збою в роботі.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Facebook і WhatsApp зможуть спілкуватися один з одним. Повідомляється, що Марк Цукерберг вже давно хотів зробити кросплатформеність додатків що дозволить користувачам одного додатка спілкуватися з користувачами іншого.

Також Знай.uа повідомляв, що ціни і характеристики бюджетного смартфона OnePlus Nord з'явилися в мережі. Повідомляється, що новинка буде коштувати в районі 500 євро, а акцент в смартфоні зроблять саме на камеру.