Інновації в нові повноекранні дизайни і їх патентування - нове хобі для Xiaomi. Останній патент показує дивний, але крутий дизайн смартфона з двома екранами. Крім того, є величезна незвичайна камера з опуклим кільцем ззаду.

Патент, який був вперше виявлений LetsGoDigital, був опублікований на китайській CNIPA. Тим не менш, Xiaomi, схоже, подала заявку на патент 19 січня цього року.

Патент Xiaomi, gizchina

Цікаво, що патент також включає кольорові відтворення зображень. Крім чорно-білої схеми, в результаті виходить 38 зображень. Якщо говорити про пристрої, то на смартфоні з'являється повноекранний дисплей, схожий на Mi Mix Alpha.

Смартфон буде розташовуватися з двох сторін, але на задній екран буде лише знизу, не перекриваючи величезний датчик камери.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Патент Xiaomi, gizchina

Підозра виникає, коли ми повертаємося назад. Через наявність другого екрану, ми підозрюємо, що Xiaomi може повністю виключити фронтальну камеру і дозволити користувачам робити селфи з задньої камери, перемикаючись на другий екран.

Говорячи про самій камері, є два дизайну - один з чорною рамкою, а інший - прозорий, такий як Mi 8 Explorer Edition від 2018.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що власники iPhone масово скаржаться на розряд смартфонів. Користувачі мережі стверджують, що їх смартфони почали розряджатися з рекордною швидкістю, і схоже, експерти знайшли причину збою в роботі.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Facebook і WhatsApp зможуть спілкуватися один з одним. Повідомляється, що Марк Цукерберг вже давно хотів зробити кросплатформеність додатків що дозволить користувачам одного додатка спілкуватися з користувачами іншого.

Також Знай.uа повідомляв, що ціни і характеристики бюджетного смартфона OnePlus Nord з'явилися в мережі. Повідомляється, що новинка буде коштувати в районі 500 євро, а акцент в смартфоні зроблять саме на камеру.