Телефони Xiaomi, включаючи телефони Redmi і Poco, працюють під управлінням користувача MIUI поверх Android. Остання випущена версія - MIUI 12, яка була офіційно розгорнута в Китаї протягом кількох днів. MIUI зазвичай додає безліч функцій і функцій, яких немає в Android. Тепер Xiaomi, схоже, працює над іншими функціями, які в телефонах з великим екраном будуть дуже корисні.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Коли телефони з великим екраном стають нормою, команда MIUI підтвердила, що тепер вона буде підтримувати повноекранні жести. Днями офіційний аккаунт MIUI відповів на кілька запитань від користувачів.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Під час взаємодії користувач піддав сумніву доступність “режиму однією рукою” при використанні “повноекранних жестів”. На це один з членів команди, які взяли участь у сесії питань і відповідей, відповів, що компанія планує впровадити подібний функціонал. Однак розробка функції поки що не запланована. З урахуванням вищесказаного можна очікувати появи нової функції в наступних збірках MIUI 12 Beta.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що власники iPhone масово скаржаться на розряд смартфонів. Користувачі мережі стверджують, що їх смартфони почали розряджатися з рекордною швидкістю, і схоже, експерти знайшли причину збою в роботі.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Facebook і WhatsApp зможуть спілкуватися один з одним. Повідомляється, що Марк Цукерберг вже давно хотів зробити кросплатформеність додатків що дозволить користувачам одного додатка спілкуватися з користувачами іншого.

Також Знай.uа повідомляв, що ціни і характеристики бюджетного смартфона OnePlus Nord з'явилися в мережі. Повідомляється, що новинка буде коштувати в районі 500 євро, а акцент в смартфоні зроблять саме на камеру.