Якщо ви не в курсі того, хто є “Карен” в інтернет-жаргоні, цей кліп, нещодавно опублікований в Reddit, розповість вам все, що вам потрібно знати.

У світі мемів під Карен мається на увазі біла жінка середніх років, яка вважається одночасно і права, і неосвічених.

У цьому конкретному конфлікті з Карен, Реддитор почав знімати жінку після того, як вона припаркувала свою Hyundai Elantra у місці, відведеному для Tesla в магазині Tesla, розташованому в торговому центрі в Торонто.

Karen throws a fit because she was told she can't park in a reserved spot at a Tesla dealer from PublicFreakout

Спочатку можна почути, як вона розмовляє з двома поліцейськими на місці події, стверджуючи, що вона чекала когось в торговому центрі. Хоча важко зрозуміти все, що вона говорить, вона, схоже, заявила, що у неї хвороба Альцгеймера, і вирішила припаркуватися в місці Тесла, тому що це було безкоштовно.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Не дивно, що “Карен” дістає свій смартфон і починає записувати людини, який записував її. Відео на мить відключається, і коли воно поновлюється, чути, як жінка знову розмовляє з одним з офіцерів, заявляючи: “Він приходить і намагається сказати мені, що я можу зробити. Він не мій начальник. Потім офіцер вказує на знак, що вона не може паркуватися на місці. Вона відповідає, що вона “не бачить” і каже, що знак має бути більше. Нарешті, вона сідає в свою машину, імовірно, щоб виїхати, хоча ми не можемо сказати напевно, тому що на цьому відео закінчується.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що власники iPhone масово скаржаться на розряд смартфонів. Користувачі мережі стверджують, що їх смартфони почали розряджатися з рекордною швидкістю, і схоже, експерти знайшли причину збою в роботі.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Facebook і WhatsApp зможуть спілкуватися один з одним. Повідомляється, що Марк Цукерберг вже давно хотів зробити кросплатформеність додатків що дозволить користувачам одного додатка спілкуватися з користувачами іншого.

Також Знай.uа повідомляв, що ціни і характеристики бюджетного смартфона OnePlus Nord з'явилися в мережі. Повідомляється, що новинка буде коштувати в районі 500 євро, а акцент в смартфоні зроблять саме на камеру.