Toyota Supra Mk4 якимось чином приземлилася на Honda в результаті дивній аварії на парковці в Торрансі, штат Каліфорнія.

На фото може помітити чорну Supra, яка пройшла крізь кущі перед тим, як відпочити на капоті і вітровому склі Honda.

Поки неясно, як саме сталася аварія, у нас є кілька підозр. Найбільш ймовірно, що водій Supra в'їхав на паркувальне місце і переплутав педалі.

IS THAT A 😶

Geplaatst door All Street op Zaterdag 4 juli 2020

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Що стосується шкоди, що “морда” Honda сильно постраждала, але під капотом навряд чи щось доведеться міняти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що власники iPhone масово скаржаться на розряд смартфонів. Користувачі мережі стверджують, що їх смартфони почали розряджатися з рекордною швидкістю, і схоже, експерти знайшли причину збою в роботі.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Facebook і WhatsApp зможуть спілкуватися один з одним. Повідомляється, що Марк Цукерберг вже давно хотів зробити кросплатформеність додатків що дозволить користувачам одного додатка спілкуватися з користувачами іншого.

Також Знай.uа повідомляв, що ціни і характеристики бюджетного смартфона OnePlus Nord з'явилися в мережі. Повідомляється, що новинка буде коштувати в районі 500 євро, а акцент в смартфоні зроблять саме на камеру.