На відміну від більшості смартфонів з портфоліо Xiaomi, Xiaomi Mi A3 працює під управлінням версії Android, близькою до стандартної, завдяки брендингу Android One. Android UX зі смаком Google також гарантує, що пристрій може отримувати 3 роки щомісячних оновлень безпеки. Компанія Xiaomi недавно випустила оновлення, яке включає виправлення безпеки для Android в липні 2020 року. Але є серйозна проблема: останнє оновлення (V11.0.3.0.QFQMXTC), за повідомленнями, порушує функціональність телефону з двома SIM-картами, так що мільйони користувачів зіткнулися з серйозною проблемою.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Тільки на цей раз Xiaomi як-то переплутала мішені. Прошивка Telcel в основному відключає другий слот для SIM-карт глобальних (а також індійських) моделей Mi A3, фактично перетворюючи його в телефон з однією SIM-картою. Будемо сподіватися, що наступне оновлення виправить цю прошивку.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay
Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що спортивний автомобіль для треку Nissan GT-R перетворили на повноцінний ралійний автомобіль. Повідомляється, що новинка сильно затюнили, збільшили кліренс, додали кілька цікавих примочок, і тепер автомобіль готовий до будь-яких випробувань.

Як повідомляв Знай.uа, ємність акумулятора iPhone 12 сильно розбудують покупців. Повідомляється, що акумулятори будуть меншими за обсягом, якщо порівнювати з iPhone 11, причому у всіх трьох моделях.

Також Знай.uа повідомляв, що популярний сервіс TikTok видалив величезна кількість відео. Варто відзначити, що це треба було зробити раніше, але компанія відтягувала до останнього.