У Google є новий додаток, яке реєструє падіння смартфона і збирає інформацію про них для подальшої оцінки. З новим Android 11 Google представляє цікаве додаток для своїх власних смартфонів. Сервіс називається “Device Drop Monitor” і попередньо встановлено на Pixel 4 (XL). Google Device Drop Monitor розпізнає, коли пристрій впало. Додаток також запише тривалість і прискорення вільного падіння по осях X, Y і Z.

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

Дійсно цікавою частиною цього додатка є наступна процедура додатки. Якщо зареєстровано падіння, на дисплеї з'явиться опитування. Google хоче дізнатися більше про обставини. Це включає приблизну висоту падіння, матеріал підлоги, і було пристрій пошкоджено. Що Google збирається робити з цією інформацією? У будь-якому разі, про це варто дізнатися більше, але намір здається хорошим.

Смартфони, фото з вільних джерел
Смартфони, фото з вільних джерел

Google хоче використовувати цю інформацію для поліпшення дизайну майбутніх смартфонів. Замість того, щоб просто проводити свої власні тести, компанія отримає реальний цифри при реальному використанні гаджета.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що спортивний автомобіль для треку Nissan GT-R перетворили на повноцінний ралійний автомобіль. Повідомляється, що новинка сильно затюнили, збільшили кліренс, додали кілька цікавих примочок, і тепер автомобіль готовий до будь-яких випробувань.

Як повідомляв Знай.uа, ємність акумулятора iPhone 12 сильно розбудують покупців. Повідомляється, що акумулятори будуть меншими за обсягом, якщо порівнювати з iPhone 11, причому у всіх трьох моделях.

Також Знай.uа повідомляв, що популярний сервіс TikTok видалив величезна кількість відео. Варто відзначити, що це треба було зробити раніше, але компанія відтягувала до останнього.