В останні роки в світі смартфонів відбувається багато всього. Були і поліпшення в різних секторах розробки смартфонів. Одним з секторів, який отримує швидкий ріст, є акумулятор. З одного боку, батареї стали більше, тому що внутрішня частина смартфона стала більш компактною. По-друге, внутрішнє обладнання телефону вимагає значно менше енергії, ніж раніше. Час роботи смартфонів значно збільшилася.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Якщо виробники продовжать збільшувати ємність акумулятора, вони також будуть збільшувати розмір телефону. Однак, це неможливо, так що компанії хочуть збільшити швидкість зарядки, а не об'єм акумулятора

Швидка зарядка є важливою функцією для виробників смартфонів. Китайський виробник Oppo в даний час є рекордсменом за швидкістю зарядки акумулятора з технологією SuperVOOC 2.0 потужністю 65 Вт. Тепер компанія хоче побити рекорд з допомогою рішення для швидкої зарядки потужністю 125 Вт.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Останній план Oppo полягає в тому, щоб перейти з 65 Вт на 125 Вт. Сучасний смартфон Android з акумулятором трохи більше 4000 маг може бути повністю заряджений за 10 хвилин. Однак, коли це стане реальністю - не повідомляється.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що спортивний автомобіль для треку Nissan GT-R перетворили на повноцінний ралійний автомобіль. Повідомляється, що новинка сильно затюнили, збільшили кліренс, додали кілька цікавих примочок, і тепер автомобіль готовий до будь-яких випробувань.

Як повідомляв Знай.uа, ємність акумулятора iPhone 12 сильно розбудують покупців. Повідомляється, що акумулятори будуть меншими за обсягом, якщо порівнювати з iPhone 11, причому у всіх трьох моделях.

Також Знай.uа повідомляв, що популярний сервіс TikTok видалив величезна кількість відео. Варто відзначити, що це треба було зробити раніше, але компанія відтягувала до останнього.