Платформа Xiaomi Youpin недавно випустила новий паперовий блокнот. Цей гаджет заслуговує на увагу завдяки функції конфіденційність/безпеки, так як у нього вмонтували сканер відбитків пальців збоку.

Lockbook Pro тільки що з'явився у продажу на онлайн-платформі за ціною 279 юанів (приблизно 40 доларів). Він поставляється в двох різних кольорах, а саме сірий і темно-зелений, і зроблений з урахуванням конфіденційності для своїх користувачів.

Xiaomi Youpin, gizchina

Обкладинка зроблена в шкіряній палітурці зі сканером відбитків пальців, який знаходиться збоку. Світлодіодний індикатор також можна знайти на верхній частині датчика разом з його фірмовим логотипом Lockbook Pro. Цей продукт був розроблений з дотриманням конфіденційності, оскільки він дозволяє зберігати важливу рукописну інформацію, при цьому вона буде захищена.

“Під капотом” блокнот живиться від батареї ємністю 160 мАч, на якій є стандартні аркуші паперу розміру B6. Батарея буде працювати до 60 днів, якщо ви відкриваєте і закриваєте ноутбук 10 разів на день, а датчик відбитків пальця має швидку реакцію 0,5 секунди для розблокування.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Xiaomi Youpin, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що спортивний автомобіль для треку Nissan GT-R перетворили на повноцінний ралійний автомобіль. Повідомляється, що новинка сильно затюнили, збільшили кліренс, додали кілька цікавих примочок, і тепер автомобіль готовий до будь-яких випробувань.

Як повідомляв Знай.uа, ємність акумулятора iPhone 12 сильно розбудують покупців. Повідомляється, що акумулятори будуть меншими за обсягом, якщо порівнювати з iPhone 11, причому у всіх трьох моделях.

Також Знай.uа повідомляв, що популярний сервіс TikTok видалив величезна кількість відео. Варто відзначити, що це треба було зробити раніше, але компанія відтягувала до останнього.