Maserati випустила тізер гібрида Ghibli 2021, так як презентація авто запланована на 16 липня.

Цей тизер демонструє силует гібридного седана, підтверджуючи, що він буде мати ту ж загальну форму, що і моделі Ghibli на базі ICE. За загальним визнанням, блискавки у зображенні дійсно роблять ролик досить вражаючим.

Maserati Ghibli Hybrid, скріншоти

Зрозуміло, що Ghibli Hybrid буде запущений з усіма тими ж візуальними модифікаціями, що і інша частина модельного ряду. Отже, ми очікуємо побачити переглянуті передні і задні частини авто, які будуть включати нові бампери і фари. У той час як зовнішній вигляд дизайну минає Ghibli почав показувати свій вік, саме в інтер'єрі автомобіль дійсно починає виглядати застарілим.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Особливості трансмісії Maserati Ghibli Hybrid в даний час невідомі. У той час як Maserati просто називає цю модель “гібридної”, очікується, що це буде гібридний плагін, перший у своєму роді від бренду. Ми очікуємо, що автомобіль з'явиться з 2,0-літровим турбованим чотирициліндровим двигуном, який з'єднаний з електродвигуном. Важко сказати напевно, скільки потужності буде мати автомобіль, але загальна потужність близько 325 л. с. виглядає цілком очікуваною.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що спортивний автомобіль для треку Nissan GT-R перетворили на повноцінний ралійний автомобіль. Повідомляється, що новинка сильно затюнили, збільшили кліренс, додали кілька цікавих примочок, і тепер автомобіль готовий до будь-яких випробувань.

Як повідомляв Знай.uа, ємність акумулятора iPhone 12 сильно розбудують покупців. Повідомляється, що акумулятори будуть меншими за обсягом, якщо порівнювати з iPhone 11, причому у всіх трьох моделях.

Також Знай.uа повідомляв, що популярний сервіс TikTok видалив величезна кількість відео. Варто відзначити, що це треба було зробити раніше, але компанія відтягувала до останнього.