Якщо вам подобаються автомобілі Subaru і фільм “Малюк на драйві”, вам пощастило, так як трюкова машина з фільму з'явилася на eBay.

За словами продавця, дана модель являє собою модифіковану модель WRX 2006 року, яка використовувалася для сцени пограбування банку у фільмі.

Так як він був створений спеціально для трюків, автомобіль був оснащений трансмісією WRX STI. В результаті тепер він оснащений 2,5-літровим двигуном з турбонаддувом, який розвиває потужність 300 л. с. (224 кВт/304 л. с.).

2006 Subaru WRX, carscoops

Модифікації не закінчуються заміною двигуна, так як автомобіль каскадера також був оснащений кованими поршнями, зчепленням Exedy Stage 1 і заднім диференціалом Cusco з обмеженим прослизанням. Модель також має гідравлічний ручний гальмо і передній диференціал OS Giken.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Оскільки інші автомобілі, використані у фільмі, були червоного кольору, цей конкретний WRX був перефарбований для відповідності. Він також був оснащений панеллю приладів WRX STI та іншими “функціональними аксесуарами STI”.

На момент написання статті, торги були на рівні 19 000 доларів США.

2006 Subaru WRX, carscoops

Так як справжність і документація важливі для кінофільмів, автомобіль поставляється з “відомістю, квитанціями, інтерв'ю з трюком Джеремі Фраєм… і відповідними знімками екрана”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що спортивний автомобіль для треку Nissan GT-R перетворили на повноцінний ралійний автомобіль. Повідомляється, що новинка сильно затюнили, збільшили кліренс, додали кілька цікавих примочок, і тепер автомобіль готовий до будь-яких випробувань.

Як повідомляв Знай.uа, ємність акумулятора iPhone 12 сильно розбудують покупців. Повідомляється, що акумулятори будуть меншими за обсягом, якщо порівнювати з iPhone 11, причому у всіх трьох моделях.

Також Знай.uа повідомляв, що популярний сервіс TikTok видалив величезна кількість відео. Варто відзначити, що це треба було зробити раніше, але компанія відтягувала до останнього.