LEGO продовжує співпрацю з Nintendo. Після того, як раніше було представлено кілька наборів Super Mario, тепер компанія з виробництва іграшок дебютує з Nintendo Entertainment System.

Розроблений для імітації оригінальної консолі Nintendo, NES, набір з 2646 деталей дозволяє зібрати консоль, контролер, картридж Game Pak і ретро-телевізор. Відкривається слот дозволяє навіть вставити картридж і зафіксувати його на місці, в той час як контролер поставляється з з'єднувальним кабелем та вилкою.

Набір з'явиться у продажу 1 серпня за 230 доларів.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що найпопулярніший геймер у світі відмовився від TikTok. Про це він повідомив у своєму Twitter-акаунті. За його словами, він переживає за особисті дані, а цей сервіс потенційно збирає дані про користувачів, що точно не сподобається мільйонам власників смартфонів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple розповіла, чому не варто заклеювати камеру в MacBook. За словами корпорації, подібні маніпуляції з ноутбуком можуть пошкодити сам девайс, якщо натиснути на кришку закритого ноутбука. До того ж, сам скотч або ізолента можуть пошкодити саму камеру, а її ремонт явно не з дешевих.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти оцінили можливості гіперкара Bugatti Chiron. Повідомляється, що крім потужності у авто є і потужний кондиціонер з вражаючими показниками. Повідомляється, що його потужності вистачить щоб охолодити 80 квадратних метрів.