Минулого місяця Xiaomi запустила Mi Band 5 в Китаї в якості наступника Mi Band 4. Тепер в мережі з'явилася інформація про глобальної версії, яка буде доступною на території всієї Європи.

Xiaomi Mi Band 5, gizchina
Xiaomi Mi Band 5, gizchina

В даний час Xiaomi продає два варіанти Mi Band 5 в Китаї - з NFC і без нього. Вони мають кодові назви “Kongming” і “Kongming L” відповідно. Інсайдери натякають на відсутність NFC, датчик SpO2 і голосового помічника Alexa для жителів Європи.

Xiaomi, можливо, запустить його як Mi Smart Band 5 на світових ринках, таких як Індія, де безконтактні платежі ще не є нормою. На жаль, користувачі в цьому регіоні не будуть мати доступу до двох інших смачностей - SpO2 сенсора і Alexa.

Xiaomi Mi Band 5, gizchina
Xiaomi Mi Band 5, gizchina

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

З іншого боку, цей варіант може дебютувати в Європі поряд з Mi Smart Band 5 Pro, який був помічений вдруге минулого тижня. Про цій версії нічого не відомо, але є варіант того, що Pro отримає NFC і інші функції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що найпопулярніший геймер у світі відмовився від TikTok. Про це він повідомив у своєму Twitter-акаунті. За його словами, він переживає за особисті дані, а цей сервіс потенційно збирає дані про користувачів, що точно не сподобається мільйонам власників смартфонів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple розповіла, чому не варто заклеювати камеру в MacBook. За словами корпорації, подібні маніпуляції з ноутбуком можуть пошкодити сам девайс, якщо натиснути на кришку закритого ноутбука. До того ж, сам скотч або ізолента можуть пошкодити саму камеру, а її ремонт явно не з дешевих.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти оцінили можливості гіперкара Bugatti Chiron. Повідомляється, що крім потужності у авто є і потужний кондиціонер з вражаючими показниками. Повідомляється, що його потужності вистачить щоб охолодити 80 квадратних метрів.