Sony Playstation 5 поставляється з новим поєднанням білого і чорного кольорів. Нова консоль представила новий дизайн і, як і будь-який інший продукт, комусь це сподобалося, а комусь не дуже. PS4 поставляється з опцією кольору Jet Black, і нам цікаво, чи отримає PS5 цей колір. У мережі просочився новий постер, натякає на новий варіант чорного кольору для PS5. Давайте подивимося, як буде виглядати PS5 в чорно-червоній комбінації.

Sony PlayStation 5, gizchina

Перш за все, важливо знати, куди прибув цей плакат. Брошура була опублікована співробітником Sony і розміщена на ResetEra. Користувач запитав думку людей щодо цієї нової колірної опції. Витік зображення показує продукти Sony, включаючи DSLR, смартфон Xperia, а також PlayStation 5 в чорному варіанті.

На зображенні видно, що PlayStation 5 чорному корпусі і поставляється з червоним підсвічуванням. Подивимося, що компанія запропонує перед виходом консолі на прилавки, так як новинку покажуть вже наприкінці осені цього року.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Будемо наеяться, що консоль з'явиться не тільки в білому забарвленні, так як такий дизайн може сподобається далеко не всім.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що найпопулярніший геймер у світі відмовився від TikTok. Про це він повідомив у своєму Twitter-акаунті. За його словами, він переживає за особисті дані, а цей сервіс потенційно збирає дані про користувачів, що точно не сподобається мільйонам власників смартфонів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple розповіла, чому не варто заклеювати камеру в MacBook. За словами корпорації, подібні маніпуляції з ноутбуком можуть пошкодити сам девайс, якщо натиснути на кришку закритого ноутбука. До того ж, сам скотч або ізолента можуть пошкодити саму камеру, а її ремонт явно не з дешевих.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти оцінили можливості гіперкара Bugatti Chiron. Повідомляється, що крім потужності у авто є і потужний кондиціонер з вражаючими показниками. Повідомляється, що його потужності вистачить щоб охолодити 80 квадратних метрів.