Нова мережева операційна система отримала назву SR Linux NOS. Розробники Nokia спільно з колегами з інших інтернет-компаній створили платформу для підприємців FSP. Зараз Apple використовує нову ОС в хмарному центрі обробки даних. Nokia SR Linux створена на нових микросервисах, і вона дозволяє програмістам реалізовувати завдання високої складності. SR Linux - це перша в світі відкрита і гнучка середовище для створення додатків, призначених для використання в мережі. Nokia FSP - це набір інструментів для постачальників хмарних послуг. Вони необхідні при реалізації дій на основі заздалегідь продуманого плану.

Apple Watch, gettyimages
Apple Watch, gettyimages

Це одна з перших спільних робіт Nokia і Apple, принаймні за останніх 10 років.

Apple, gettyimages
Apple, gettyimages

Будуть далі компанії співпрацювати - невідомо.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що найпопулярніший геймер у світі відмовився від TikTok. Про це він повідомив у своєму Twitter-акаунті. За його словами, він переживає за особисті дані, а цей сервіс потенційно збирає дані про користувачів, що точно не сподобається мільйонам власників смартфонів. Подивимося, як на це відреагує публіка.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple розповіла, чому не варто заклеювати камеру в MacBook. За словами корпорації, подібні маніпуляції з ноутбуком можуть пошкодити сам девайс, якщо натиснути на кришку закритого ноутбука. До того ж, сам скотч або ізолента можуть пошкодити саму камеру, а її ремонт явно не з дешевих.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти оцінили можливості гіперкара Bugatti Chiron. Повідомляється, що крім потужності у авто є і потужний кондиціонер з вражаючими показниками. Повідомляється, що його потужності вистачить щоб охолодити 80 квадратних метрів.