Xiaomi - багатопрофільна компанія, так що тепер компанія займеться продажем свого автомобіля. Рік тому Xiaomi також увійшла в автомобільну промисловість. Вони випустили автомобіль Xiaomi Redmi, який був тюнингованной версією позашляховика Bestune T77. І тепер ми знаємо, що Xiaomi випускає ще одну машину. Тим не менш, Xiaomi шокував нас автомобілем з радіоуправлінням.

Ми не отримали нову повноцінну машину, але радіокерована машина теж непогана. Радіокерована машина Xiaomi натхненна Suzuki Jimny. Для тих, хто не має відношення до автомобільної промисловості, Jimmy - це популярний позашляховик Suzuki. Інтелектуальний автомобіль дистанційного керування Xiaomi Realistic Car можна придбати за 59,99 доларів, тому давайте подивимося, чи дійсно Xiaomi RC гарний і якими функціями він володіє.

Xiaomi’s Intelligent Remote Control Realistic Car, xiaomi

RC Автомобіль оснащений позашляховими шинами, як на оригінальному позашляховику. Незважаючи на всі схожість з оригінальним автомобілем, він також оснащений сучасними функціями підключення, так що це не просто іграшка для дітей.

Реалістичний автомобіль Xiaomi Intelligent Remote Control не постачається з контролером. Отже, він може управлятися вашим смартфоном через Bluetooth 4.2. За допомогою програми ви зможете управляти своїм автомобілем в режимі віртуального часу, а привід у нього повний.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Xiaomi’s Intelligent Remote Control Realistic Car, xiaomi

Але хороший досвід водіння також вимагає великої батареї. Отже, Xiaomi Intelligent Remote Control Realistic Car поставляється з літій-полімерним акумулятором ємністю 500 маг, що забезпечує роботу автомобіля протягом 30 хвилин. Автомобіль можна перезарядити до 100% всього за одну годину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що найпопулярніший геймер у світі відмовився від TikTok. Про це він повідомив у своєму Twitter-акаунті. За його словами, він переживає за особисті дані, а цей сервіс потенційно збирає дані про користувачів, що точно не сподобається мільйонам власників смартфонів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple розповіла, чому не варто заклеювати камеру в MacBook. За словами корпорації, подібні маніпуляції з ноутбуком можуть пошкодити сам девайс, якщо натиснути на кришку закритого ноутбука. До того ж, сам скотч або ізолента можуть пошкодити саму камеру, а її ремонт явно не з дешевих.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти оцінили можливості гіперкара Bugatti Chiron. Повідомляється, що крім потужності у авто є і потужний кондиціонер з вражаючими показниками. Повідомляється, що його потужності вистачить щоб охолодити 80 квадратних метрів. Правда, ціна на автомобіль теж сильно здивує.