Нові фотографії і подробиці про гіперкар Spyros Panopoulos Project Chaos з Греції потрапили в мережу, і якщо ця збірка дійсно вийде на ринок і не виявиться програмним забезпеченням, більш дрібним гравцям у галузі, можливо, є про що турбуватися.

Офіційне повідомлення від компанії полягає в тому, що в автомобілі використовується 4,0-літровий двигун V10 з подвійним турбонаддувом, який включає в себе титанові розподільні вали, клапани Inconel, і все це працює на 2000 кінських сил, розвиваючи швидкість до 11 000 об/хв. Якщо клієнт вибере такі опції, як керамічні поршні, стрижні з вуглецевого волокна і інші модифікації, двигун буде викачувати 3000 л. с., розвиваючи швидкість до 12 000 об/хв

Project Chaos, скріншоти

У відео-тизер нижче ми виявляємо, що 3D-друк буде широко використовуватися для створення авто. Наприклад, 3D-друк буде використовуватися для виготовлення титанових вихлопних труб, глушника, гальмівних супортів з магнієвої матрицею, титанових коліс, колеса компресора з вуглецевого волокна турбокомпресора, вищезазначених поршнів і шатунів і титанового колінчастого вала.

В основі грецької моделі буде монокок з вуглецевого волокна з вбудованими в нього сидіннями, як і в інших багатомільйонних гиперкарах. Кабіна виглядає чисто гоночним автомобілем, з прямокутним рульовим колесом з власним екраном, просунутим дисплеєм і тонким інформаційно-розважальним екраном. Грецька стартап-компанія також обіцяє якусь технологію доповненої реальності, яка проектує інформацію на лобове скло у відповідності з відео.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Spyros мав намір представити автомобіль на Женевському автосалоні в наступному році, але це подія нещодавно було скасовано.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що найпопулярніший геймер у світі відмовився від TikTok. Про це він повідомив у своєму Twitter-акаунті. За його словами, він переживає за особисті дані, а цей сервіс потенційно збирає дані про користувачів, що точно не сподобається мільйонам власників смартфонів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple розповіла, чому не варто заклеювати камеру в MacBook. За словами корпорації, подібні маніпуляції з ноутбуком можуть пошкодити сам девайс, якщо натиснути на кришку закритого ноутбука. До того ж, сам скотч або ізолента можуть пошкодити саму камеру, а її ремонт явно не з дешевих.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти оцінили можливості гіперкара Bugatti Chiron. Повідомляється, що крім потужності у авто є і потужний кондиціонер з вражаючими показниками. Повідомляється, що його потужності вистачить щоб охолодити 80 квадратних метрів. Правда, ціна на автомобіль теж сильно здивує.