Компанія Vivo вже деякий час використовує свою лінійку ігрових телефонів iQOO, щоб розширити можливості технологій смартфонів, і схоже, що у наступному пристрої компанії з'явилося значне нововведення. Відео від бренду iQOO на Weibo показує нове пристрій, що використовує провідне рішення для швидкої зарядки потужністю 120 Вт, що компанія оголосила в червні минулого року. З відео видно, що швидке зарядний пристрій потужністю 120 Вт може повністю зарядити батарею ємністю 4000 маг за 15 хвилин, а може розігнати телефон до 50 відсотків всього за п'ять хвилин.

Vivo - не єдиний китайський виробник смартфонів, який працює над рекордно швидкого зарядкою. Сьогодні компанія Oppo також оголосила про те, що працює над розробкою для швидкої зарядки потужністю 125 Вт, яке буде повністю представлено 15 липня. Звичайно, це не є великим сюрпризом - і Oppo, і Vivo належать китайської BBK Electronics.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що найпопулярніший геймер у світі відмовився від TikTok. Про це він повідомив у своєму Twitter-акаунті. За його словами, він переживає за особисті дані, а цей сервіс потенційно збирає дані про користувачів, що точно не сподобається мільйонам власників смартфонів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple розповіла, чому не варто заклеювати камеру в MacBook. За словами корпорації, подібні маніпуляції з ноутбуком можуть пошкодити сам девайс, якщо натиснути на кришку закритого ноутбука. До того ж, сам скотч або ізолента можуть пошкодити саму камеру, а її ремонт явно не з дешевих.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти оцінили можливості гіперкара Bugatti Chiron. Повідомляється, що крім потужності у авто є і потужний кондиціонер з вражаючими показниками. Повідомляється, що його потужності вистачить щоб охолодити 80 квадратних метрів. Правда, ціна на автомобіль теж сильно здивує.