Рідкісну “Волга” ГАЗ-2401, яка була випущена в 1983 році продають за шалені гроші. Мова йде про 100 тисяч доларів. Що ж в ньому унікального? За заявою власника, автомобіль пракитчески не використовувався, що натякає на його відмінний стан.

Обращаю Ваше внимание, коллеги по ретро ЦЕХу, на интересный автомобиль, который я представляю к продаже. ✅ГАЗ 2401 1983...

Geplaatst door Nataliia Striekha op Vrijdag 29 mei 2020

Чому так дорого? По-перше, у машини оригінальний пробіг – всього 27 тис. км. По-друге, машина пройшла повну реставрацію в стилі “Тарантіно кар”, так що за зовнішній вигляд переживати не варто, погляди на вулиці власник авто буде ловити постійно. І по-третє, ця “двадцять четверта” стала знаменитою завдяки участі в зйомках кліпів: “Містечко”, група “Леприконси” (2004 р.) і “Село Чопілки”, Антін Мухарський (2006 року). Автомобіль дійсно колекційний екземпляр, а використовувати її в звичайному режимі вам точно не сподобається.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що люксовий електрокар Tesla Model 3 розвалилася після дощу. Власник авто повідомляє, що під час дощу він їхав по дорозі, як раптом почув гучний звук. Посл паркування він виявив, що його бампер просто відвалився від задньої частини авто. У компанії повідомили, що цей випадок під гарантію не потрапляє.

Як повідомляв Знай.uа компанія Vivo анонсувала ігровий смартфон, який зможе зарядитися повністю всього лише за 30 хвилин. Повідомляється, що компанія впровадила в смартфон підтримку зарядки до 120W, що на сьогоднішній день є абсолютним рекордом.

Також Знай.uа повідомляв, що Google Chrome отримав корисну функцію, яка буде доступною як на смартфонах, так і комп'ютерах і ноутбуках. Повідомляється, що тепер браузер зможе знижувати якість відео для тих, у кого слабкі девайси.