Xiaomi відома не тільки своїми смартфонами і розумними побутовими приладами, але і різноманітними гаджетами. Ми маємо на увазі, що цей бренд представлений практично у всіх нішах світу. І навіть якщо ці продукти не надходять безпосередньо від Xiaomi, ця компанія інвестує в мільйони малих і середніх фірм. Таким чином, всі вони виступають під контролем Xiaomi і слідують стратегії Xiaomi. Одна з таких ніш - бізнес електричних скутерів. І хоча Ninebot забезпечує відмінні результати і є впізнаваним брендом, у Xiaomi також є власна лінія електричних скутерів. Однак сьогодні ця компанія виступила з цікавою заявою. Компанія Xiaomi оголосила про випуск спеціального випуску Electric Scooter Pro 2 в співпраці з легендарною командою Mercedes-AMG Petronas F1.

XIAOMI AND MERCEDES-AMG, xiaomi

Кріс Черч, віце-президент з брендінгу команди Mercedes-AMG по Азіатсько-Тихоокеанському регіону, сказав: “Я дуже радий донести досвід Mercedes F1 до наших фанатів. Як і ми, Xiaomi прагне до постійних інновацій. І ми раді співпрацювати з ними, щоб вивести на ринок нову версію свого флагманського продукту Mi Electric Scooter Pro 2”.

XIAOMI AND MERCEDES-AMG, xiaomi

Xiaomi Electric Scooter Pro 2 отримав багато поліпшень. Один з них - це дальність ходу 45 км, а максимальна швидкість може досягати 25 км/ч. Самокат може легко підніматися до 20% схилу, що ідеально підходить для щоденних поїздок на роботу.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що люксовий електрокар Tesla Model 3 розвалилася після дощу. Власник авто повідомляє, що під час дощу він їхав по дорозі, як раптом почув гучний звук. Посл паркування він виявив, що його бампер просто відвалився від задньої частини авто. У компанії повідомили, що цей випадок під гарантію не потрапляє.

Як повідомляв Знай.uа компанія Vivo анонсувала ігровий смартфон, який зможе зарядитися повністю всього лише за 30 хвилин. Повідомляється, що компанія впровадила в смартфон підтримку зарядки до 120W, що на сьогоднішній день є абсолютним рекордом.

Також Знай.uа повідомляв, що Google Chrome отримав корисну функцію, яка буде доступною як на смартфонах, так і комп'ютерах і ноутбуках. Повідомляється, що тепер браузер зможе знижувати якість відео для тих, у кого слабкі девайси.