Xiaomi має один з найпопулярніших в світі користувальницьких скінів для Android у формі MIUI. Компанія зазвичай робить хорошу підтримку програмного забезпечення для більшості своїх останніх смартфонів, коли справа доходить до версії MIUI. На жаль, цього не можна сказати про базовій версії Android. Незважаючи на це, китайський виробник, схоже, налаштовує свою команду досліджень і розробок, щоб забезпечити більш швидкі оновлення Android.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Правда, встановлювати прошивку MIUI 12 зараз не варто. Судячи з відгуків бета-тестерів, смартфон Mi A3 від компанії Xiaomi працює з перебоями, так що оновлювати його не варто до офіційного релізу.

офіційний реліз MIUI 12 на більшість смартфонів запланований на найближчий час.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay
Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Зазначимо, що з-за величезного модельного ряду, деякі смартфони вже працюють несправне. особливо, коли мова йде не про флагманах 2020 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що люксовий електрокар Tesla Model 3 розвалилася після дощу. Власник авто повідомляє, що під час дощу він їхав по дорозі, як раптом почув гучний звук. Посл паркування він виявив, що його бампер просто відвалився від задньої частини авто. У компанії повідомили, що цей випадок під гарантію не потрапляє.

Як повідомляв Знай.uа компанія Vivo анонсувала ігровий смартфон, який зможе зарядитися повністю всього лише за 30 хвилин. Повідомляється, що компанія впровадила в смартфон підтримку зарядки до 120W, що на сьогоднішній день є абсолютним рекордом.

Також Знай.uа повідомляв, що Google Chrome отримав корисну функцію, яка буде доступною як на смартфонах, так і комп'ютерах і ноутбуках. Повідомляється, що тепер браузер зможе знижувати якість відео для тих, у кого слабкі девайси.