Компанія Xiaomi ще минулого місяця оголосила про те, що операційну систему Android 11 ще до її виходу можна буде випробувати на флагманських смартфонах Xiaomi Mi 10 і Mi 10 Pro. Тепер користувачі підтверджують, що вони почали отримувати бета-версію MIUI 12 на базі операційної системи Android 11. Однак, не все так гладко - користувачі скаржаться на численні проблеми в роботі смартфона після оновлення до Android 11.

Xiaomi, gettyimages
Xiaomi, gettyimages

Ми настійно не рекомендуємо оновлювати до актуальної версії смартфон, особливо, якщо він основою, або ж використовується для роботи.

Користувачі підтверджують, що в списку проблем виявилося відсутність можливості регулювати гучність в деяких сторонніх додатках для відтворення відео. Тим не менш, розробники вже підтвердили, що цієї та інших помилок не буде в наступних бета-версіях Android 11. Залишилося дочекатися випуску оновленої ОС. Нагадаємо, що офіційна версія Android 11 з'явиться вже до початку осені, так що зараз установка бета-версій здійснюється тільки на страх і ризик власників смартфонів.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що на аукціоні виставили одразу 3 легендарних авто, які бачив кожен в різних фільми. Приміром, перший виставлений автомобіль є реплікою Бетмобіля, який з точністю повторює транспортний засіб з фільму. Другим є автомобіль з мисливців на привидів, а ось третій - легендарна Delorean, яка фігурувала у фільмі “назад у майбутнє”.

Як повідомляв Знай.uа Xiaomi Mi Band 5 з'явиться в Європі без NFC і інших крутих функцій. Дивно, але компанія вирішила випустити базову версію. Ходять чутки, що незабаром на ринку Європи з'явиться і Pro-версія, в якій буде весь заявлений функціонал.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple знайшла спосіб змусити користувачів платити за зарядку. Повідомляється, що компанія готує до виходу потужний адаптер на 18W, але в комплекті з iPhone 12 він не буде постачатися. Правда, у користувачів є можливість докупити окремо, але компанія не розкриває ціну на новинку.