Клієнтські поставки Ford Mustang Mach-E почнуться в недалекому майбутньому, ознаменувавши нову еру для Mustang.

Mustang Mach-E є дуже важливим транспортним засобом для виробника автомобілів і очолює його майбутню лінійку електромобілів. Незважаючи на те, що в Інтернеті продовжують бушувати суперечки про те, чи повинен він називатися Мустангом, нам дуже подобається дизайн, який віддає данину поваги Мустангові на базі ICE, в той же час пропонуючи унікальний стиль EV.

Рендер Ford Mustang Mach-E, carscoops

Натхненний позашляховиком Mach-E у цих рендерингах від Abimelec Design - цікава пропозиція. Відразу ж виділяється автомобіль з набором нових коліс і масивних шин BF Goodrich, які дадуть електромобілю зчеплення з дорогою, необхідне для того, щоб пробиратися досить підступною місцевості. Щоб відповідати цим шинам, дорожній просвіт і кліренс теж збільшили, а також додали розкішні арки на всі 4 колеса.

Також дизайнер намалював на капоті три прожектора, а також покрив фари жовтим відтінком. У задній частині Mach-E більш агресивний, ніж стоковий EV, завдяки різкому нового дифузора і збільшеному спойлера, який іде від даху.

Популярні новини зараз
З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші Гороскоп на жовтень-2024 для всіх знаків Зодіаку: кому Сонячне затемнення принесе колишніх, а кому подорожі У рахунках за воду будуть нові суми: платити доведеться ще більше
Показати ще

Рендер Ford Mustang Mach-E, carscoops

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що на аукціоні виставили одразу 3 легендарних авто, які бачив кожен в різних фільми. Приміром, перший виставлений автомобіль є реплікою Бетмобіля, який з точністю повторює транспортний засіб з фільму. Другим є автомобіль з мисливців на привидів, а ось третій - легендарна Delorean, яка фігурувала у фільмі “назад у майбутнє”.

Як повідомляв Знай.uа Xiaomi Mi Band 5 з'явиться в Європі без NFC і інших крутих функцій. Дивно, але компанія вирішила випустити базову версію. Ходять чутки, що незабаром на ринку Європи з'явиться і Pro-версія, в якій буде весь заявлений функціонал.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple знайшла спосіб змусити користувачів платити за зарядку. Повідомляється, що компанія готує до виходу потужний адаптер на 18W, але в комплекті з iPhone 12 він не буде постачатися. Правда, у користувачів є можливість докупити окремо, але компанія не розкриває ціну на новинку.