Незаперечний той факт, що відеоігри з роками стали дорожче, так як якість і об'єм роботи над ними зросли, незважаючи на те, що більшість з них доступно для цифрового завантаження. Деякі версії ігор можуть коштувати більше 100 фунтів стерлінгів, особливо в спеціальних випусках, а деякі пропонують через веб-сайти по збору коштів.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Проте нещодавно одна гра побила рекорд найдорожчої з коли-небудь проданих ігор. Це був Call of Duty, Fortnite, Star Citizen? Ні, це був класичний NES Super Mario Bros.

Super Mario Bros був розроблений власною командою Nintendo R & D4 і став великим успіхом і допоміг зробити Nintendo і Super Mario прозивним ім'ям.

Повернувшись в зародковий стан домашніх ігор, культова 8-бітна платформерная гра Super Mario Bros для Nintendo Entertainment System поставила на карту маловідому японську компанію Nintendo, а Маріо, як улюблений талісман компаній, прославився як один з найбільш впізнаваних персонажів на планеті.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Спочатку продавалася в 1985 році за ціною близько 50 доларів, передова гра платформера була випущена для NES і Famicom, як це було відомо в Японії.

Тим не менш, нещодавно одна копія гри досягла привабливої ціни - більш 114 000 доларів - трохи більше 90 000 фунтів - на аукціоні після одержання 29 заявок.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Ця версія гри була рідкісною не тільки тому, що вона була запечатана і у відмінному стані, але на коробці навіть була плівка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що на аукціоні виставили одразу 3 легендарних авто, які бачив кожен в різних фільми. Приміром, перший виставлений автомобіль є реплікою Бетмобіля, який з точністю повторює транспортний засіб з фільму. Другим є автомобіль з мисливців на привидів, а ось третій - легендарна Delorean, яка фігурувала у фільмі “назад у майбутнє”.

Як повідомляв Знай.uа Xiaomi Mi Band 5 з'явиться в Європі без NFC і інших крутих функцій. Дивно, але компанія вирішила випустити базову версію. Ходять чутки, що незабаром на ринку Європи з'явиться і Pro-версія, в якій буде весь заявлений функціонал.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple знайшла спосіб змусити користувачів платити за зарядку. Повідомляється, що компанія готує до виходу потужний адаптер на 18W, але в комплекті з iPhone 12 він не буде постачатися. Правда, у користувачів є можливість докупити окремо, але компанія не розкриває ціну на новинку.